TRAVERTIN (CALCE MARMORINO)

Mineralsk, fullstendig miljøvennlig finkornet dekorpuss til innendørs og utendørs bruk i form av en bruksferdig masse. Som det siste laget i systemet påfører vi et impregnerende strøk som fremhever mønstret og samtidig beskytter mot smuss. Takket være sin naturlige sammensetning og produksjonsprosess samt basiske pH garanterer produktet at fukt drives bort fra veggen og hindrer vekst av sopper og andre mikroorganismer. Produktet tåler både vasking og skrubbing veldig godt og er enkelt å holde ved like. Det egner seg flott til påføring på vegger som er særlig utsatt for tilsmussing og mekaniske skader, samt som eksklusiv og unik maling til hus eller bedrift. Calce Marmorino gir mulighet for fri utforming av interiøret ved hjelp av tekstur og oppfyller høye krav som stilles til produkter til profesjonell bruk. Effekten kan komplementere et perfekt design, både i moderne og klassiske interiører i passende stil: boliger, offentlige rom og industrilokaler. Veldig holdbar og praktisk, gir den en sateng- eller mattoverflate som er en trofast gjengivelse av antikke vegger.

Produktet er kjennetegnet av høy motstand mot støt og skrapeskader og er enkelt å rengjøre, derfor er det anbefalt for alle rom der det er steder som er utsatt for tilsmussing og mekaniske skader, for alle offentlige rom med stor trafikk som lobbyer, ganger, kommunikasjonsveier, entreer, spisesaler, barer, kjøkkener, stuer, peiser, garasjer, samt boliger med små barn og dyr.

Anbefalt til følgende bruk:

- på sparkelbelegg med ulik basis, bl.a. sparkel med varierende sammensetning (sement, kalk, blanding), betong og sement, gipsplater o.a.
- private og offentlige steder: vegger, elementer av gipsplater, skråhimlinger og flate himlinger, der vi ønsker å skape riktig stemning
- offentlige rom som hoteller, butikker, restauranter, kontorer, i næringsmiddel- og prosessindustrien, engrosbutikker, lagerbygninger o.a.
- alle prestisjebetonte steder som konferansesaler, opera-, teater- og kinosaler o.a.
- anbefalt for innendørs og utendørs bruk
- vedlikeholds- og restaureringsarbeid, utjevning av sparklede overflater og gammel maling
- ny bebyggelse

- har basisk pH, skaper et miljø som hindrer vekst av sopper og andre mikroorganismer
- tåler både vasking og skrubbing hvis brukt i systemet og impregnert
- diffusjonsåpen for vanndamp
- gir holdbar farge
- naturlig produkt og farge

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder.