OXIDECOR E - MASSE FOR RUSTEFFEKT

En trendy dekorativ effekt med et veldig spennende utseende som gir ubegrensede muligheter for design i både moderne, klassiske, loftstil- og industrielle interiører. Populær blant designere og byggherrer takket være sin sammensetning som, gjennom naturlig oksidering, gir garanti for en trofast kunstnerisk gjengivelse av rustprosessen. I tillegg kan man selv regulere intensiteten, metningen og variabiliteten av rusteffekten ved å bruke mer eller mindre av en spesiell utløser som påføres på overflaten. Oxidecor E som ikke blir overflatebehandlet, er et «levende» materiale, dvs. at rustprosessen i overflaten evoluerer, fortsetter, og stopper først når overflaten blir impregnert. Produktet gir mulighet for å inkludere et rått dekorativt element i et interiør, fører inn en vind av fortiden, passer perfekt til ulike stiler, gir moderne interiører et preg av hemmelighet, personlighet og smak, industrielle rom – enda mer ekthet, interiører i loftstil – i kombinasjon med Beton Art eller Marmo, forsterker karakteren og skaper gnisten. Effekten harmoniserer utmerket godt med naturlige materialer som metall, stein, glass og trevirke. Siden produktet skifter karakter ved langvarig nedbør, kan det lokalt oppstå sparsomme rustflekker på overflatene under dekorasjonen.

Perfekt egnet til å skape en unik og spennende stil i en leilighet, kontor eller industrilokale, samt til design av vinterhager. Vi anbefaler dette produktet for alle typer innendørs og utendørs bygningsflater, vegger, bossasjer, elementer av gipsplater, metall, trevirke, trelignende materialer, plast o.a.

- mulighet for å skape individuelle og enestående designer,
- naturlig produkt, en perfekt gjengivelse av en naturlig rusteffekt,
- universell bruk,
- HØYESTE motstand mot støt,
- har god fyllingsgrad, er holdbar og praktisk,
- god vedheft til forskjellige typer underlag,
- slitestyrke – hvis brukt i systemet.

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder.