OXIDECOR EXTRA FINE + EPOXON

En dekorativ effekt oppnådd med vannløselig, tokomponent epoksymaling og dekorativ Oxidecor Extra Fine masse som inneholder fine korn av virkelig metall. Ved hjelp av disse produktene kan man skape en enestående effekt av rust smeltet inn i en glatt overflate i en valgfri farge, kjennetegnet av veldig høy holdbarhet. Produktene kan bli påført med sparkelbrett, rulle og børste på alle typer underlag som: gulv, vegger, radiatorer, dører, metall, rekkverk, møbelplater, lamper, dekorative gjenstander i rom innredet i loftstil o.a., og er designet som et beskyttende lag på innendørs betong- og metalloverflater.

- entreer, lobbyer, trapperom,
- alle innervegger,
- stuer, soverom, garderober,
- kjøkkener, baderom,
- elementer av møbelplater,
- elementer innen interiørarkitektur,
- interiørelementer: plantepotter, lamper, stoler, lenestoler, figurer o.a.

Vi anbefaler dette produktet for elementer av gipsplater, gipsbasert sparkel, på glatte overflater, forskjellige stabile sparkelbelegg og underlag. Det er ofte benyttet for dekorering av både offentlige rom (som hoteller, konferansesaler, operasaler, kino- og teatersaler, butikker, restauranter, kontorer, helseinstitusjoner, i industrien o.a.) og leiligheter, hus, ganger, trapperom, samt alle steder der vi ønsker å skape en unik, ukonvensjonell, moderne designereffekt i industriell stil og loftstil, på overflater som er utsatt for tilsmussing (etter impregnering). Produktet kan også bli påført på forskjellige arkitekturelementer.

- holdbarhet
- høy fleksibilitet og plastisitet
- holdbar farge
- motstand mot støt, tåler vasking godt
- god beskyttelse mot smuss
- gjør det mulig å skape veldig stilige interiører

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder.