BETONGEFFEKT

Vi oppnår denne effekten ved å bruke Beton Marmo, Beton Micro eller Beton Art mineralske dekorpuss. Fullstendig miljøvennlig, tilgjengelig i en finkornet, middelskornet og grovkornet variant som gir overflaten rå dybde og personlighet. Produktet er anbefalt for innendørs og utendørs bruk og gir overflatene en spennende satengeffekt. Egnet til bruk på steder som er utsatt for tilsmussing eller utendørs. Den endelige strukturen kan være enten tydelig med større porer og toneoverganger eller mindre uttalt for de som ønsker å oppnå «betongeffekten» som er så populær i dag, f.eks. Arkitektonisk Betong eller Dekorativ Betong. Takket være sin naturlige sammensetning og produksjonsprosess samt basiske pH garanterer produktet at fukt drives bort fra veggen og hindrer vekst av sopper og andre mikroorganismer. Hvis brukt i systemet, tåler produktet både vasking og skrubbing og er enkelt å holde ved like. Det egner seg flott til påføring på vegger som er særlig utsatt for tilsmussing og mekaniske skader, samt som eksklusiv og unik maling til hus eller bedrift. Produktet gir mulighet for fri utforming av interiøret ved hjelp av tekstur og oppfyller høye krav som stilles til produkter til profesjonell bruk. Effekten kan komplementere et perfekt design, både i moderne og klassiske interiører i passende stil: boliger, offentlige rom og industrilokaler, den harmoniserer flott med naturlige materialer som trevirke, keramikk, glass, stein og metall. Produktet har naturlig sammensetning. Det er kjennetegnet av høy motstand mot støt og skrapeskader og er enkelt å rengjøre, derfor er det anbefalt for alle rom der det er steder som er utsatt for tilsmussing og mekaniske skader.

- vedlikeholds- og restaureringsarbeid, utjevning av sparklede overflater og gammel maling,
- sparkelbelegg med varierende sammensetning (sement, kalk, blanding),
- betong og sement,
- gipsplater o.a.,
- SPA-anlegg

Alle betongtypene fra ECORSON er fullstendig miljøvennlige og har naturlig sammensetning. Massefarget puss gir holdbar farge i mange år. Produktet skaper godt mikroklima i rom ved å danne et belegg som er gjennomtrengelig for vanndamp og lar veggene «puste» slik at all fukt i veggene kan bli drevet bort. Basisk pH hindrer [urwane]
Vi tilbyr tre typer betong med tre forskjellige kornstørrelser avhengig av hvilken slutteffekt og struktur vi ønsker å oppnå.

- diffusjonsåpen for vanndamp
- HØYESTE motstand mot støt
- holdbart og praktisk
- slitesterkt – hvis brukt i systemet
- høyeste vedheft til forskjellige typer underlag
- innendørs og utendørs bruk, holdbar farge
- god fyllingsgrad, egnet til utjevning av overflater
- gir mulighet for å oppnå både matt-, lett glødende og satengeffekt
- naturlig produkt med basisk pH som hindrer vekst av sopper og andre mikroorganismer
- det er også mulig å skape tilleggs effekter med dette produktet som underlag i form av spennende toneoverganger, f.eks. områder med hvitt belegg på overflaten eller fremhevet mønster.

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder.