MURICON & JEANS – KROKODILLE

For å oppnå krokodille-effekten, legger vi et lag med Muricon masse og lager et mønster ved hjelp av en spesiell strukturrulle, deretter dekker vi dette med et strøk med Jeans maling for å skape en effekt som ligner på krokodilleskinn. Slike komposisjoner gir en unik dekorativ effekt som passer til alle typer interiør som veggmaling eller i form av malerier, både i stue, soverom og tenåringsrom. Det brede utvalget av tilgjengelige farger gjør at man selv kan komponere det endelige utseendet på rommet. Belegget er beskyttet med Lumicca Baza eller Pearl og er veldig enkelt å holde ved like, den glatte overflaten holder ikke støv og smuss og kan bli rengjort med en fuktig klut med rengjøringsmiddel.

- kjøkkener, baderom
- skråhimlinger og flate himlinger
- elementer av møbelplater
- alle innervegger
- stuer, soverom, garderober
-
elementer innen interiørarkitektur

Vi anbefaler dette produktet for elementer av gipsplater, gipsbasert sparkel, på glatte overflater, forskjellige stabile sparkelbelegg og underlag. Det er ofte benyttet for dekorering av både offentlige rom (som hoteller, konferansesaler, operasaler, kino- og teatersaler, butikker, restauranter, kontorer, helseinstitusjoner, i industrien o.a.) og leiligheter, hus, ganger, trapperom, samt alle steder der vi ønsker å skape en unik, ukonvensjonell, moderne designereffekt i industriell stil og loftstil, på overflater som er utsatt for tilsmussing (etter impregnering).

- holdbarhet
- høy fleksibilitet og plastisitet,
- tåler vasking godt,
- holdbar farge,
- god beskyttelse mot smuss

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder