REVELLO

Nyeste generasjon, veldig subtil dekormaling som skaper perleaktige reflekser med toneovergang til dyp matt. Fremstilt på basis av akrylharpikser og tilsetninger med en perle- og matteffekt av veldig høy kvalitet, beregnet for innendørs bruk. Produktet gir overflaten et mykt og elegant utseende og passer flott til interiører i både moderne og klassisk stil. Effekten harmoniserer godt med stukkatur og fremhever den edle karakteren i rommet.
Produktet kan bli benyttet både på flate og strukturerte overflater, i kombinasjon med et bredt utvalg av farger med perleeffekt for å gi ubegrensede muligheter for å skape valgfrie mønstre – perlene i malingen «arrangerer seg» spontant under leggerens hånd.

- stuer, soverom, garderober,
- alle innervegger,
- entreer, lobbyer,
- kjøkkener, baderom,
- pilarer, peiser,
- skråhimlinger og flate himlinger
- elementer av gipsplater, gipsbaserte sparkelbelegg,
- glatte og strukturerte overflater o.a.

Vi anbefaler dette produktet for alle typer interiører, både private og offentlige (som hoteller, butikker, restauranter, kontorer, utdannings- og kulturinstitusjoner, helseinstitusjoner, industrilokaler o.a.), samt prestisjebetonte rom som vi trenger å forstørre visuelt og lyse opp, alle steder der vi ønsker å skape et elegant og hyggelig interiør, også i rom som er utsatt for tilsmussing.

- en glødende effekt som varierer avhengig av hvilken type belysning som brukes
- fløyelsmykt og silkeaktig å ta på
- forstørrer rommet visuelt
- gjennomtrengelig for damp
- tåler vasking godt
- enkel påføring
- holdbare farger