DAMASCATO – STUKK PÅ BETONG

Et elegant, fullstendig miljøvennlig interiørprodukt der vi benytter Beton Marmo dekorpuss for å skape en effekt av Damascato som deretter dekkes med flere strøk med Calce Grasello stukk i to farger og til slutt vokses. Resultatet gir et veldig unikt og naturlig utseende av ravgul dybde. Lagene på overflaten skaper en volumetrisk fremstilling med en veldig spennende, interpenetrerende, tredimensjonal struktur som veksler mellom sateng og blank. Dette er en edel dekorativ effekt som flott kan komplementere designer interiører, fremheve smaken og live rommet opp. I tillegg danner produktet et egnet basisk miljø og driver fukt bort fra vegger for å hindre vekst av sopper og andre mikroorganismer. Effekten er tilgjengelig i ulike fargekombinasjoner, både fler- eller ensfargede.

- elementer av gipsplater, gipsbaserte sparkelbelegg, andre glatte overflater
- trapperom, entreer, lobbyer, ganger
- stuer, soverom, garderober
- alle innervegger
- pilarer, søyler, peiser
- skråhimlinger og flate himlinger
- kjøkkener, baderom


Vi anbefaler dette produktet for alle typer interiører, både private: hus, leiligheter, og offentlige (som hoteller, butikker, restauranter, kontorer, helseinstitusjoner, industrilokaler o.a.), samt prestisjebetonte rom der vi trenger en spennende, ukonvensjonell effekt, og alle steder der vi ønsker å skape et elegant designer interiør, også i rom som er utsatt for fukt og dårlig ventilering.

- god vedheft til forskjellige typer underlag
- naturlig, miljøvennlig produkt
- hindrer vekst av sopper
- diffusjonsåpen for vanndamp
- holdbar farge

Produktet inneholder ikke bly, krom, kvikksølv. Produktet krever ikke merking for toksisitet og helsefare iht. klassifisering og CE-standarder.